15 Mart 2012 Perşembe

20.ayımız


20.ay

Canım kızım,

Bu ay artık kendini iyice ifade etmeye başladın. Akşamları işten geldiğimde kimi zaman trip atıp 'git' desende sonrasında yüzümü ve saçlarımı severken bana olan özlemini çok güzel anlatıyorsun. Seni gün içinde çokça özlüyorum.Akşamları seninle çok eğleniyoruz. Bazen uykuya yenik düşüp erken uyuduğumda baban seninle çok güzel ilgileniyor. Babanın omzunda evi turlamaya bayılıyorsun.
Yemek yedirme sırasında mutlaka ilgini çekecek birşey bulmamız gerekiyor. Genelde makyaj malzemelerimi inceleyerek yiyorsun benim süslü kızım.
Saat ve küpe en çok dikkatini çeken aksesuarlar.
Senin bu aşırı merakın sebebiyle bende evdeyken küpe takmıyorum artık. Birkaç kez kulağımdan almaya çalışma tecrübesinden sonra..
Farklı bir yiyecek uzattığımızda önce koklayıp sonra yiyorsun, kokusunu beğenmezsen yemiyorsun :) Bakalım bu huy ne zaman son bulucak?
Akşamları paşa çayı yanında kuruyemiş yemeyi çokça seviyorsun.
Tv şimdilik hiç ilgini çekmiyor umarım böyle devam eder.
En sevimli telaffuz ettiğin kelimeler: Babanı çağırırken sesini incelterek söylediğin 'bitaneeem', anneanneni çağırırken uzatarak söylediğin 'anneannii' ve tatlı arkadaşın Lina'ya seslenirken söylediğin 'Ninoş' :)

Bakalım önümüzdeki ay nasıl şirinlikler yapıp şaşırtacaksın bizi ;)

7 yorum:

  1. Teyzesi kurban olsun ona,yerim ben onun bakışını,demek annenin makyaj malzemeleri ile oynuyorsun he yakında sürünmeyede başlarsın sen onları yakında zilli seni..

    Bu arada kızımın adını bu kadar içten söylemesi benide eritiyor resmen İnci niinnaaaaaa ninnaaaa dediği zaman bayılıyorum

    YanıtlaSil
  2. En tatlı zamanları, benim kızım büyüdü, öyle özlüyorum ki o zamanki hallerini, birbirinize doyun bol bol koklaşın :) çok tatlı maşallah

    YanıtlaSil
  3. Bal yanaklı Linoşun annesi, İnci tam bir Ninoş fanı :) Hep dilinde Lina. Umarım bu güzel arkadaşlıkları ömür boyu devam eder :)

    YanıtlaSil
  4. Filiz teşekkürler :)çok çabuk büyüyorlar,daha minik halleri gözümün önüne geliyor o zamanları bile özlüyorum :) Bol bol tadını çıkartmaya çalıyorum , umarım dolu dolu yaşarız her bir günü.
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlısın maşallah sana nice nice aylara yıllara

    YanıtlaSil
  6. Maşallah güzel kızına , büyüdüğünde tatlı dilli olacağa benziyor.Şimdiden sinyallerini veriyor :)

    YanıtlaSil
  7. Thalassapolis, çok teşekkür ederiz :)

    Düşlerimden İnciler, umarım büyüyüncede öyle olur bugünlerde pek cilveli pek tatlı dilli :)

    YanıtlaSil