20 Ekim 2012 Cumartesi

Anne çocuk blogları..Sende var mısın?

Balyanağın annesi sevgili arkadaşım Merve, daha fazla anne çocuk blogu ile tanışmak amacıyla güzel bir etkinlik başlattı blogunda, yazıyı paylaşıyorum. Umarım katılım gün geçtikçe artar.

Bir etkinlik başlatmak istiyorum sevgili bloggerlar,

Bu etkinliği başlatma isteğimde şuradan doğdu.

Blog hayatına önce okuyarak başladım uzun sürede okudum,sonra Sevgi'nin (
Diloş'un Ayak İzleri) teşvikleri ve yardımları sayesinde bloğumu oluşturdum.İlk başlar yardım alarak gitsemde zamanla blogger'ın kolay kullanılırlığı ve yeni kumanda paneli netteki yeni uğraşım oldu.Sonrasında bloğum bir başka Sevgi (Değmesin Yağlı Boya) ile daha güzelleşti anlamlandı.Şüphesiz ki bloğumu en anlamlı hale getiren kızımla yaşadığım deneyimler anılar ve paha biçilemez anlar.

Ben kategorileştirirsek eğer "Anne-Çocuk" bloğu sınıfına daha yakınım,hayata dair herşeyi paylaşıyorum belki ama amacım kızıma ileride okuyacağı elektronik bir günlük verebilmek..

Bu sebepten yola çıkarakta,benim gibi olan daha çok anneyle tanışmak,deneyimlerimizi paylaşmak,daha deneyimli olanlardan ders almak vs gibi bir sürü yan amacım var aslında blog yazarken.

Daha önce gerek blog olarak gerekse facebook,twitter gibi ağlarda bir çok oluşum oldu ama ben sadece anne-çocuk bloğu tutan kişilerin toplandığı bir oluşuma rastlamadım.

Bu yüzden diyorum ki,anne çocuk bloğu tutan tüm dostlar bu yazımın altına link bıraksa ve çocuklarının yaşlarını yazsa,sonra ben onları alfabetik sıra ile listelesem,bu liste hepimizin bloğunun görünen bir yerinde hoş bir resim (daha sonra birlikte belirleyeceğimiz ) ve link bağlantısı ile dursa,hem istediğimiz zaman birbirimize daha kolay ulaşsak,hemde daha çok anne-çocuk bloğu ile tanışsak....


Ne dersiniz,var mısınız?

Sizde ben her telden çalarım ama esas olarak "ANNE ÇOCUK" bloğuyum diyorsanız...Buyrun not bölümüne link yazın....

Not:İsterseniz etkinliğimize diğer anne çocuk bloglarınıda davet edebilirsiniz?

5 yorum:

  1. Merhaba bende sizi ekledim aynen bende sizin gibi önce uzun süre okudum ve sonra blog açmaya karar verdim, yazıyı okudum kesinlikle çok güzel düşünmüşsünüz görüşmek üzere sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Hepimizin bir çatı altında toplanması çok güzel olur.Blog dünyasına adım attığım için çok mutluyum.Oğlumla geçirdiğim her güzel günü paylaşabileceğim birçok arkadaşım oldu. http://tubanne.blogspot.com,bize de buyrun,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar

    Benim de ağırlıklı olarak anne cocuk alanında ve diğer konularla da ilgili bir bloğum var. Burada böyle tüm anne bloglarını bir çatı altında toplamanız harika olmuş. Eğer birbirimizin linkini bloglarımızda paylaşırsak yazılarımızı daha fazla insanlara ulaştırabiliriz. Bloglarımızda karşılıklı link paylaşımı yapmak isteyenler sitemden de bana ulaşabilirler. Size de bizi bu şekilde buluşturduğunuz için çok teşekkürle. www.annecocuk.co

    YanıtlaSil
  4. Blog yazmak gerçekten çok keyifli. Burada tüm annelerin bloglarını bir arada görmek çok güzel olur. Benim bloğumun adresi de www.annecocuk.co

    YanıtlaSil
  5. http://engingaziyilmaz.blogspot.com/

    YanıtlaSil