18 Haziran 2012 Pazartesi

İncimle..


Minik kuzum 23 aylık oldu, 10 Temmuzda 2 yaşında olucak!


Bu yazıyı yazmak için ne zaman bilgisayar başına otursam hep bir şey çıktı, yazamadan kapatmak zorunda kaldım. Umarım bu kez tamamlıcam.


23. ayda kelime haznen oldukça genişledi, maşallah bebeğime.
Artık bize daha rahat kafa tutuyorsun :)
Beni parmağında oynattığını her nekadar inkar etsemde, gerçek bu :)
Soru cümleleri kurmaya başladın, markette kasadaki ablaya 1234 defa 'şenin adın ne' diye sordun bugün. Arkasından da 'annenin adı ne' :) Çok mu meraklıyız?
Geçen akşam birşeyler kırıp dökmene ramak kala biraz sesimi yükselttim ki senden hemen karşı tepki geldi:  'bağırma bana'
Odanda oynamayı daha doğrusu dolap çekmecelerini döküp saçmayı çok seviyorsun :)
Sen dağıt ben toplarım seve seve ama arada yorgun düşüyorum o zaman da oyuncaklarla idare etmeye çalışsan olmaz mı kuzum?


Geçen hafta bir gece çok ateşlendin ve biz seni suya sokmak durumunda kaldık. Oyuncaklarınla birlikte pembe küvetinde oldukça eğlendin, ayaklarını çırptın, bebeklerini yıkadın. Sonrasında çıkmak istemedin normalde yıkanmamak için ağlardın bu sefer çıkmıcam diye ağladın. Umarım denize gidince de böyle güzel güzel eğlenirsin bebeğim.


Dün akrabamızın bahçesinde minik ellerinle erik topladın ve eteğine doldurduk hepsini.
Tam senin boyuna göre bir ağaçtı, çok keyif aldın.



Bahçeli bir ev özlemimiz nasıl artmasın..

12 yorum:

  1. Burçdaşım Maşallah 2 mi olcak ne çabuk geçti zaman ya :( yaşlanıyormuyuz ne :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Nalancım 2 yaşında olucak valla bana da inanılmaz geliyor.O büyüyor biz yaşlanıyoruz, her yaşın ayrı güzelliği var diyerek teselli bulalım :)

      Sil
  2. 2 yaş nasıl da değiştiriyor çocukları, büyüdükleri daha bir belli oluyor, Güneş'im de henüz 15 aylık bugünleri biz de göreceğiz inşallah.. her geçen gün yeni kelimeler ediniyoruz biz de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek, 2 yaş gerçekten farklı bir dönem. İfadeleri, davranışları, yemek yeme tarzları bile değişiyor :) Allah nice güzel yaşlarını göstersin inşallah.

      Sil
  3. Maaşallah inciye çok tatlı :)

    YanıtlaSil
  4. maşallah cimcimeye az kalmış 2 yaşa bizimde az kaldı güzelliklerle gelsin 2.yaşlarıda inşallah..Bahçeli ev özlemi bizdede tavan yapmış durumda tozun toprağın içinde büyüsün istiyorum bende yavrumun çocukların elektriklerini atacakları deşarj olacakları bir yer olmalı mutlaka ..o erik toplayan elleri yerim öp annesi benim için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Münevvercim inşallah her yaşları yeni güzellikler getirsin kuzularımıza :) Toza toprağa bulaşmadan büyümenin tadı olmaz, umarım sık sık kaçamaklarla telafi ederiz bu durumu. Gider gitmez İncimi öpücem senin için canım, sevgiler :)

      Sil
  5. tubiş teyzesinin canııı 2 yıl nasılda çabuk geçti gecenin 4ünde gelen mesajla girdin hayatımıza süprizzz diye :))
    özlüyorumm çoook :((
    annene söylee incişkom buba teyzene getrsn seni :))

    YanıtlaSil
  6. masallah prensese nasıl guzel ve mulu..ben hıc yazlık sevmezken kzumdan sonra evımıze yakın bahcelı bır yerımızn olmasını o kadar cok ıstıyorum kı :(( sevgıler bende bekleırm

    YanıtlaSil