28 Mart 2013 Perşembe

İncim ve Biz

İncim anaokuluna gidiyor 1 aydan beri, haftada iki yarım gün ile başladık şimdilik. Yaptığı birbirinden şeker resimlerle eve geliyor benim güzel boncuğum.
 
Yuva araştırırken bir çok kriter vardı kafamda. Özellikle yemek listelerini detaylıca inceleyip karar verdim. Bir çok yuvanın
menüsünde sabah kahvaltısında haftanın bir kaç günü sosis ve salam vardı. Hiç bir aile buna itiraz etmedi mi diye merak ettim. Benim için önemli olan çocuğumun ne kadar yediğinden çok, ne yediğiydi. İçinde mutfağı bulunan, etleri güvendiğimiz bir kasaptan alınan, hazır çorba ve hazır meyve suyu yerine kendileri hazırladıkları sağlıklı gıdaları çocuğumuzun tüketeceği, güvenebileceğimiz bir yuvada karar kıldık.
Yuvadaki minik klozetler ve minik lavabolar kızımın çok hoşuna gitti.
Bu vesile ile tuvalet eğitiminede başladık. Yaza kadar bezden kurtulmayı umut ediyoruz hadi hayırlısı :)
 
 

8 yorum:

  1. ne güzel anaokuluna gitmekten memnun olması üstelik yaz yaklaşırken tuvalet meselesini halletmiş olmanıza fayda sağlarsa tam bir nimet :)
    inşallah kolaylıkla üstesinden gelirsiniz inci tanesiyle
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun şimdilik umarım böyle devam eder :) Teşekkür ederiz güzel dileklerinize :) Sevgiler!

      Sil
  2. şahanee canım maşallah darısı başımıza :)

    YanıtlaSil
  3. Çok iyi düşünmüşsün canım bende olsam sosis ve salam mönüsü olan bir okul seçmezdim ki ben evde bile yedirmiyorum,yaza bezden kesin kurtulursunuz üstüne düşünce sadece 10 günde tamam dır canım kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gibi düşünen anneleri gördükçe, okudukça pek mutlu oluyorum :) 10 güne kadar mı, hadi inşallah :)

      Sil
  4. canım çok güzel bir karar vermişsiniz.umarım rahat bir alışma süreci olmuştur incinin çok sevindim sizin adınıza.darısı münevverin dediği gibi bizim başımıza

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Edacım, inşallah darısı iki Durunun başına :)

      Sil